Kādas Jaungada dāvanas atbalstīs Baltā Metāliskā Žurka

Advertisement
Advertisement

Svētki degungalā, ir pienācis laiks sākt sastādīt dāvanu sarakstu Jaunajam gadam. Tas nav tik vienkāršs jautājums, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena, jo tam jāpieiet visā nopietnībā. Izrādās, ka ir svarīgi, lai dāvanas patiktu ne tikai saņēmējam, bet arī iztaptu gada simbolam - Baltai Metāliskai žurkai. Nekas sarežģīts, vienkārši jāņem vērā pāris nianses.

 

Mēs pastāstīsim, kādas dāvanas dāvināt uz Jauno gadu, bet no kādām labāk atturēties.

Raksta turpinājums
Interesantas dāvanas uz Jauno gadu

Vispirms jāiepazīstas tuvāk ar nākamā gada simbolu. 2020. gada patronese būs Baltā Metāliskā Žurka. Tas ir mazs dzīvnieks, kurš var izdzīvot jebkuros apstākļos. Žurka sāk jaunu 12 gadu ciklu un steidzas priekšā pārējiem. Lai gads būtu veiksmīgs, jāizvēlas dāvanas, kuras apstiprinās viltīgā un perspektīvā gada saimniece.
Žurka ir dzīvnieks, kurš nav mantkārīgs, bet racionāls. Viņa neatzīst izšķērdību, jo pēc būtības viņa ir nepretencioza un pieticīga. Tāpēc dāvanām jābūt atbilstošām. Vispiemērotākās ir praktiskas un lētas dāvanas. Tādas, kas vienā vai otrā veidā palīdzēs cilvēkam sevi realizēt.

Vēl Žurka ir jūtīga un saprotoša. Šī gada simbols viegli saskatīs viltību, ja dāvana izgatavota bez dvēseles vai ar nepatīkamām jūtām. Dāvinātāju Žurka sodīs, gads viņam var izrādīties slikts.

Žurka nopietni izturās pret ģimenes vērtībām. Tāpēc visas dāvanas ir jāveido ar mīlestību, no visas sirds. Tāpat neviens nedrīkst būt aizmirsts. Iepriecini ar dāvanām visus tuviniekus, lai arī ar kādu sīkumu.
Тagad tiksim skaidrībā ar dāvanām, kuras iekļūst aizliegto sarakstā. Lietas no šī saraksta nav jādāvina nevienam.

KO NEVAJAG DĀVINĀT

1. Kaķa figūriņas un rotaļlietas. Žurkām ar kaķiem ir sarežģītas attiecības, tāpēc dāvanās vispār nevajag izmantot šī dzīvnieka attēlu. Tas pats attiecas uz lapsām un suņiem.
2. Nedrīkst dāvināt dzīvu kaķēnu. Gada simbols diezin vai būs priecīgs, ja mājās uz svētkiem parādīsies kaķis. Un vispār nevajag dāvināt dzīvus dzīvniekus, īpaši bērniem. Bieži vien pēc svētkiem interese par dzīvnieku zūd un tas nonāk uz ielas. Pret dzīvnieku izvēli jāizturas daudz nopietnāk, jo tie tomēr ir dzīvas radības.
3. Žurkai ne sevišķi patīk asas smaržas, tāpēc jebkurus aromatizētus līdzekļus labāk atlikt uz citiem svētkiem.
4. Dažādas mantiņas, no kurām nav labuma. Breloki, magnēti, aromātiskās sveces – tas viss Žurku neiepriecēs. Pastāv risks, ka tas, kurš izvēlējies tādas dāvanas, visu gadu pavadīs sīkās nepatikšanās.
5. Žurka neatbalsta nekādas dāvanas, kas saistītas ar kaitīgiem ieradumiem. Nav vērts dāvināt tādas dāvanas, lai nesatrauktu gada saimnieci.
6. Gada aizbildne nemīl ūdens procedūras, tāpēc šampūnus un līdzīgus piederumus dāvināt nav ieteicams.

7. Tāpat būtu jāatsakās no greznām un dārgām dāvanām, tādām kā juvelierizstrādājumi. Žurka pret tām nebūs labvēlīga, atbilstoši savai vienkāršībai.
8. Apģērbs, kas ierobežo kustības. Žurkas ir kustīgas un veiklas, tādēļ nemīl to, kas traucē ātri kustēties.

9. Žurkai nepatīk ieplīsuši trauki, tāpēc jāatturas no deformētu izstrādājumu pirkuma. Pat ja tās ir dekoratīvas plaisas. Daudz vairāk Žurka nopriecāsies par nelielu šķīvī vai krūzi, kas noderēs sadzīvē. Tikai ne no stikla, Žurka pret šo materiālu nav vēlīga.
Ierobežojumu saraksts, protams, ir mulsinošs. Izvēloties dāvanu, tik daudz kas jāņem vērā. Ko tad dāvināt?

Viennozīmīgas atbildes nav. Tas var būt kāds patīkams sadzīves sīkums, kuram ir praktisks pielietojums. Sadzīves tehnika var kļūt par praktisku un funkcionālu dāvanu.
Lieliska dāvana būs grāmatas, īpaši tās, kas attiecas uz personīgo un profesionālo izaugsmi. Jebkuri sertifikāti mācībām vai procedūrām arī patiks Žurkai. Var dāvināt arī rotaslietas, ja vien tās ir pieticīgas un nav pārāk dārgas.

Bet atceries vissvarīgāko punktu, kas jāņem vērā – savu tuvinieku vēlmes. Žurka būs labvēlīga par jebkuru dāvanu, kas izraisīs patiesu prieku. Pērkot dāvanas, domā, kas tiešām cilvēkam patiks.

Dāvanā vērtīgākais ir tas, ko tā atstāj dvēselē, visas šīs sajūtas un emocijas. Lietas salūst, pazūd un apnīk, bet patiesas emocijas paliek uz visiem laikiem. Bet tu jau izvēlējies Jaungada dāvanas?

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Nākamais raksts

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 00:20 10.08Anna
Un galā iznāk darva ????????
0 1 00:18 10.08Anna
Man vēl joprojām ļoti garšo ķiršu, plūmju - tās dzintara lasēm līdzīgie sveķi.
Gribēju tikai zināt , ko šie sveķi satur ,un vai kāds zin kam domāts.
Nu labi, tagad zinu.
Pateicos jums.
Man vēl joprojām patīk ????
0 0 13:52 20.07Vara pār uguni
2056623020 12 1944
Advertisement

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Kontakti | Noteikumi | Par sīkdatnēm | Pasaule caur vārdiem | Fotogrāfija & video | Ceļotājs, kurš gandrīz ceļo | © Torno.lv 2012 - 2024