Kā noskaņoties veiksmīgajam Žurku gadam

Advertisement
Advertisement

Gads tuvojas beigām. Priekšā ir jauns, piepildīts ar prieku, pārmaiņām, neveiksmēm un uzplaukumu. Zināt tikai, kam no tā mums gatavoties un kas mūs sagaida 2020. gadā. Vienmēr taču vēlamies zināt, kas it tur, priekšā. Tāda cilvēka daba, mums patīk spoileri, ja tie attiecas uz mūsu pašu dzīvi.

 

Šodien mēs padalīsimies ar vienkāršu testu, kas pastāstīs, ko mums nesīs šis gads.

Raksta turpinājums
Kas mūs sagaida 2020. gadā

Tests, kā vienmēr, ir vienkāršs līdz banalitātei, bet ļoti jautrs. Tev ir jāpaskatās uz šiem amizantajiem sniegavīriem un jāizvēlas viens. Kurš no tiem tev patīk vairāk: provokatīvais jautrulis vai domīgais dabas cienītājs? Ja esi izvēlējies, tad skaties rezultātu.
1. Krutais sniegavīrs acenēs

Tu taču saproti, cik kruts ir šis sniegavīrs? Esam pārliecināti, ka tu esi ne mazāk kruts kā viņš. Bet tas nozīmē, ka tev būs satriecošs, piesātināts gads. Galvenais, kas tevi sagaida – tie ir daudzi ceļojumi. Ja tu par tiem sen jau sapņoji, tad tieši šajā gadā tev radīsies iespēja tos īstenot dzīvē.

Svarīgi ir tikai neatkāpties pēdējā brīdī. Tāpēc jau tie ir sapņi, lai tos piepildītu nevis krātu. Ja viss sakrīt, tad droši dodies ceļojumā, kuru biji ieplānojis. Jauns blenderis vai putekļusūcējs kaut kā pēc tam nopirksies, bet pagaidām ir laiks piedzīvojumiem.
2. Mīlīgais sniegavīrs ar putniem

Kā domā, ko tev sagatavojis šis mīļums? Protams, jaunu mīlestību. Šis gads tev gatavo daudzas tikšanās, daudz cilvēku. Starp tiem nepalaid garām to, kurš tavu sirdi sildīs visus turpmākos gadus. Bet šis cilvēks noteikti būs tavā tuvumā, notici gan.

Ja tu tādu jau esi ieguvis, tad notiks kas tāds, kas nostiprinās jūsu attiecības. Iespējams, priekšlikums vai kāzas. Vai jūs vienkārši atrisināsiet kādu svarīgu jautājumu un attiecībās viss pagriezīsies uz labo pusi. Kopumā šis gads nav strīdu un konfliktu laiks. Priecājies par savu mīļoto cilvēku un novērtē viņu.
3. Burvīgais sniegavīrs ar slotu

Šis jaukumiņš dod mājienu, ka ir laiks izmēzt no savas dzīves visu lieko. Ņem rokās slotu un sāc uzkopšanu. Sliktas domas, toksiskus cilvēkus, nevajadzīgo skapī – aizvāc to prom no savas dzīves. Tev nepieciešams gaiss, brīva telpa, lai uzsāktu ceļu uz saviem lielajiem panākumiem.

Ja tu spēsi atbrīvoties no visa liekā, nākošais gads tev atnesīs daudz prieka. Kad tu atbrīvosies no drazām, tad sapratīsi, kas patiesi ir svarīgs un varēsi tam veltīt maksmālu uzmanību. Slauki un dodies īstenot sapņus!
4. Amizantais sniegavīrs dūrainīšos

Viņš ir tik priecīgs un jautrs, ka var tikai pasmaidīt. Tieši smaidi tevi sagaida nākošajā gadā. Bet, ja precīzāk, kāds ļoti priecīgs notikums. Nevis tikai vienkārši algas paaugstinājums vai jauni zābaki. Tas būs kaut kas svarīgs, nozīmīgs, kas pilnībā izmainīs tavu dzīvi. Iespējams, papildinājums ģimenē vai mājas pirkums.

Pilnīgi iespējams, ka tā ir kāda negaidīta peļņa. Toties pietiekoši liela tam, lai pārvērstu dzīvi, izmainīt pašos pamatos. Uz priekšu, drīzumā tevi gaida pārmaiņas!
5. Labsirdīgais sniegavīrs ar tējkannu

Ko tu redzi, kad skaties uz šo labvēli? Mājīgumu un komfortu. Tieši tas tevi sagaida 2020. gadā. Ja viss notiks kā plānots, tad šajā gadā tevi gaida tikai patīkami notikumi bez ķibelēm un konfliktiem.

Tomēr šis nebūs globālu pārmaiņu gads. Tev tas būs vienkārši labs gads, mierīgs visās jomās. Toties tu varēsi kaut kādā veidā uzlabot savus dzīvošanas apstākļus. Laiks iekārtot savu ligzdiņu un padarīt to mājīgu.
Spriežot pēc prognozēm, 2020. gads būs piesātināts un labs. Kaut nu ātrāk, tā gribās, lai īstenotos viss, kas mani sagaida tuvākajā nākotnē. Bet kādu sniegavīru izvēlējies tu?

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Nākamais raksts

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 18:55 20.04Valdis
Uzraksti LATVIEŠU valodā! Šo apģērba gabalu sauc par Žaketi!!
0 1 15:14 30.03Una
Manuprāt ši kūka ir viegli pagatavijama es iesaku šo kūku noteiktj un personām kurām garšo iesaku nogaršot arī šokolādes desu.
0 0 10:06 21.03Enija
haha
Advertisement

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Kontakti | Noteikumi | Par sīkdatnēm | Pasaule caur vārdiem | Fotogrāfija & video | Ceļotājs, kurš gandrīz ceļo | © Torno.lv 2012 - 2024